Сервизно обслужване на компютърна техника и периферия – гаранционно и извънгаранционно.


Сигурно сте изпитвали усещането за безпомощност, когато точно преди важна среща вашата компютърна техника реши да си вземе почивка? За да не позволяваме това да се случва на нашите клиенти сме изградили експедитивен екип за бърза реакция и помощ.

Ако не желаете да се обвързвате с договор за сервизно обслужване, но искате винаги при нужда да получите бърза и ефективна помощ, то не се колебайте да ни потърсите за консултация още сега.
 

Абонаментно сервизно обслужване на компютърна техника и периферия.

За вашия бизнес е много важно компютърната техника и периферия винаги да са безупречно функциониращи? За клиенти, които не могат да си позволят да губят няколко дни в опити да отстранят проблема сме изготвили партньорска програма за абонаментно обслужване.

Нейната основна идея е в това, че екипа ни по поддръжка ще бъде реално на ваше разположение 12  часа на ден.  Специалистите ни са достатъчно на брой и напълно обезпечени технически, което ни позволява да разрешаваме проблемите бързо и ефективно. Екипите ни са разделени по райони, което намалява времето за реакция да възможния минимум.

Обновяване (upgrade) на съществуващи компютърни системи


Ако техниката, с която разполагате вече не издържа на повишените натоварвания, то ние сме в състояние да ви предложим решения, удължаващи нейния експлоатационен период.


Консултантски IT услуги


Ако имате нужда от идея или съвет по всякакви технически въпроси, свързани с компютърни и мрежови системи, екипа ни от специалисти е на ваше разположение.

Асемблиране и продажба на персонални компютри и компоненти

За да бъде един компютър максимално ефективен в работата си е необходимо всички негови компоненти да са съобразени със спецификата на задачата. Освен висока производителност, правилното асемблиране ви дава и безпроблемност при функционирането.

Ако държите на високите резултати, за нас ще е удоволствие да ви съдействаме за асемблирането на новия ви компютър и неговата периферия.

Изграждане на компютърни мрежи:

- Структурно окабеляване
- Изграждане на виртуални/WLAN/ и локални мрежи
- Рутиране между локални мрежи
- IP телефония
- Конфигуриране на интелигентни комутатори и маршрутизатори / 3Com, CISCO, AT/
 

Новите компютърни и мрежови технологии реално могат да подобрят работната ви среда. От една страна те ви дават бързина и конфиденциалност при комуникацията между отдалечени офиси или складове, а от друга намаляват разходите, които ежемесечно заплащате на телекомуникационни компании.

Освен самото техническо изпълнение на компютърните мрежи ще ви предложим и конкретни идеи как те да улеснят работата ви.

Антивирусна защита

Често срещана заблуда е, че функционираща антивирусна програма е достатъчна бариера срещу нежелано проникване на вируси. Важно е да знаете, че при „кракнатите” антивирусни програми на практика не е ясно откъде се актуализират, както и каква информация излиза или постъпва в тях.

Ако на вашите машини има важна информация, то нашите специалисти са в състояние да я защитят максимално не само от вируси, но и от нежелан външен достъп. Добре конфигурираните машини са много трудно уязвими и добре защитени.